реклама

реклама

У цьому році через перевищення швидкості в Черкаській області сталося 204 дорожньо-транспортні пригоди, у яких загинуло 63 особи та 257 було травмовано.

Як повідомляє прес-служба обласної Державтоінспекції, автоаварії, які трапляються через порушення швидкісного режиму, характеризуються, як правило, тяжкими наслідками - значною кількістю травмованих та загиблих людей. Щоб запобігти таким ДТП, наряди ДАІ посилюють контроль за дотриманням водіями швидкісного режиму, використовуючи вимірювачі швидкості.

Сьогодні Державтоінспекція надає перевагу контролю швидкості в режимі патрулювання. Якщо в стаціонарному режимі вимірювач швидкості нерухомий та знаходиться в одному місці, то в патрульному режимі фіксація перевищення швидкості здійснюється під час руху службового автомобіля в потоці автотранспорту. У цьому випадку вимірювач установлюється в автомобілі на панелі приладів на спеціальному кронштейні. Якщо під час руху патрульного автомобіля прилад фіксує перевищення швидкості, працівники ДАІ зупиняють правопорушника та вживають заходи адміністративного впливу.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100