реклама

реклама

Бібліотекарі у Чорнобаї влаштували скайп-зустріч зі знаменитим земляком-письменником, інформує сайт управління культури та зв’язків з громадськістю Черкаської ОДА.

Ч5

18 квітня виповнилося 80 років Володимиру Григоровичу Рутківському – українському письменнику, майстру дитячого історичного роману. Письменник народився в с. Хрестителеве на Чорнобаївщині, дитинство та юність Руткiвс_кий пролетіли в Богодухівці та Великій Бурімці. І в своїй творчості червоною ниткою провів історичну сповідь про найзаповітніші куточки малої Батьківщини.

Неординарною подією в житті Чорнобаївської районної бібліотеки стала скайп-зустріч з Володимиром Григоровичем. Шанувальники творчості письменника, учні-старшокласники та бібліотекарі району спілкувалися з майстром дитячого історичного роману, ознайомились із його творчістю. Фото-подорож рідними для письменника місцями Чорнобаївщини, відображеними в його творчості та спогади і вітання земляків створили задушевну ауру зустрічі, які спонукали і митця до цікавих спогадів, подарували присутнім приємне спілкування з письменником-земляком Володимирем Рутківським.

b42628f79a294675b36162209f86e045_L

кн._Руткiвс_кого

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100