реклама

реклама

Золотоніським міськрайонним судом до позбавлення волі засуджено 30-річного жителя м. Золотоноша.

Засуджений раніше притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення злочинів проти власності, в сфері незаконного обігу наркотичних засобів, однак на шлях виправлення не став та скоїв новий злочин.

В ході судового розгляду встановлено, що злодій, маючи не зняту та не погашену судимість на шлях виправлення не став та повторно вчинив умисний злочин. Так, він в грудні 2016 року, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, умисно, таємно, з корисливих мотивів, з метою власного збагачення, усвідомлюючи суспільно небезпечний характер своїх дій та бажаючи настання їх наслідків, вчинив таємне викрадення чужого майна, поєднане з проникненням у житло, а саме: перебуваючи у м. Золотоноша, Черкаської області, переліз через паркан на територію домоволодіння потерпілої, де за допомогою металевого зубила шляхом віджиму вікна проник до житлового будинку, звідки викрав цифровий фотоапарат «Самсунг» в чохлі.

Суд, на підставі пред’явленого прокуратурою обвинувачення засудив злодія до покарання у виді 3 років позбавлення волі, інформують в Золотоніській місцевій прокуратурі

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100