реклама

реклама

Управління інспектування Черкаської міської ради запрошує підрядну організацію для демонтажу незаконних споруд, повідомляє офіційний сайт міськради.

579bfc9c555dd77f5927a2c0 Рішенням Черкаської міської ради від 6 квітня 2017 №2-1814 затверджено Програму впорядкування тимчасових споруд і зовнішньої реклами на території міста Черкаси на 2017-2019 роки.

Робочою групою із впорядкування території м. Черкаси, підготовки та проведення демонтажу тимчасових споруд буде проводитися демонтаж ТС та рекламних засобів, які розміщені з порушенням вимог чинного законодавства.

Для здійснення демонтажу управління інспектування запрошує підрядну організацію, яка має необхідну техніку, кваліфікованих працівників та відповідну дозвільну документацію на виконання таких робіт.

Заяви приймаються до 1 травня в управлінні інспектування Черкаської міської ради за адресою: вул. Благовісна, 170, к. 21, тел. 36-05-73.

реклама

Коментарі  

 
+2 #1 Светлана 20.04.2017 13:23
"...які розміщені з порушенням вимог чинного законодавства." Т.е. сначала горисполком выдал разрешения на установление МАФов (конечно бесплатно). Теперь на уборку этих сараев будут потрачены деньги города. Ну не зря же бондаренко купил себе медальку "гордость Украины". Экономист в свой карман. Пример : три МАФа напротив магазина ЧПК по Гоголя. Все три установлены с нарушениями норм, постановлений Кабмина Украины. Но кого это в Черкассах останавливает?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100