реклама
Sucurity Police

реклама

Службою автомобільних доріг у Черкаській області у 2017 році заплановано провести вирубку перестійних за віком, уражених омелою та пошкоджених низинними пожарами дерев на автомобільній дорозі державного значення Н-08 Бориспіль-Дніпропетровськ-Запоріжжя на відрізку км 86+000 – 90+900 (ліворуч та праворуч) в межах Золотоніського району. Наразі ці дерева створюють небезпеку для учасників дорожнього руху.

87e1cf92b1d8b1e9faf7d02107998c9d

Дерева на цій ділянці спільно обстежили спеціалісти Служби автомобільних доріг у Черкаській області, обласної екологічної інспекції, представники громадськості, фітопатолог ДСЛП «Київлісозахист», працівники філії «Золотоніська ДЕД», Золотоніської райдержадміністрації, головами Софіївської та Гельмязівської сільрад, ДП «Золотоніське лісове господарство, Золотоніського відділу поліції області, ПСП «Гельмязів-Про-тех» та підрядником з виконання робіт ПП «Зелена Діброва» та складено відповідні акти обстежень. Оформлено документацію відповідно до законодавства та виписано лісорубний квиток. На місці видалених дерев буде створено компенсаційні насадження згідно проекту.

Підрядною організацією ПП Компанія «Зелена Діброва» у 2016 році на автодорозі Н-08 Бориспіль – Дніпропетровськ – Запоріжжя км 107+975 - 109+100 (ліворуч) в межах Золотоніського району вже була проведена вирубка придорожніх насаджень. А у квітні цього року, замість знесених дерев, співробітники Служби автомобільних доріг у Черкаській області спільно із працівниками Золотоніської райдержадміністрації висадили алею з 500 саджанців беріз на автодорозі Бориспіль-Дніпропетровськ-Запоріжжя.

Прес-служба САД у Черкаській області

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #1 Тверезий 21.04.2017 08:18
Чому на фото ділянка дороги Н-16 Золотоноша - Сміла - Умань (обхід с.Білозір'я), а не ділянка автодороги Н-08, де планується вирубка дерев?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100