реклама

реклама

Чоловік викрав у своєї колишньої співмешканки зварювальний апарат та передав його у користування своєму знайомому. Відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 ККУ. PM434image001

До чергової частини Канівського відділення поліції звернулась 42-річна жителька міста та повідомила про крадіжку. Жінка розповіла, що коли повернулась додому – побачила пошкоджене вікно в будинку, звідки зник зварювальний апарат.

Працівники поліції, що прибули за викликом, опитали потерпілу та оглянули місце події. Підозра правоохоронців впала на 33-річного колишнього співмешканця заявниці, який напередодні допомагав їй перевозити речі. Він був відвіданий за місцем проживання. При спілкуванні зі слідчим, чоловік зізнався в скоєному. Викрадений зварювальний апарат передав у користування своєму знайомому.

PM910image002

Наразі речові докази вилучені. За даним фактом слідчим відділенням відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох та шести років.

Сектор комунікації поліції Черкаської області

реклама

Коментарі  

 
+2 #1 Деградація 21.04.2017 17:26
Це ж треба! Чоловік-співмешканка-зварювальний апарат. Така новина, що прямо УХ!
Ви що там показилися? Скоро писатимете новини про те, де який пес навалив.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100