реклама
Sucurity Police

реклама

За тиждень після Великодня – поминальні дні. Тисячі людей прийдуть на міські цвинтарі, аби вшанувати пам’ять померлих родичів. У зв’язку з цим – міський голова Черкас Анатолій Бондаренко разом із очільником КП «Комбінат комунальних підприємства» Анатолієм Бейном перевірив, як триває підготовка черкаських кладовищ та їхній санітарний стан.

image.php

– Безумовно, робота з благоустрою всіх цвинтарів, які є на території нашого міста, повинна проводитися системно. Тут завжди має бути порядок. Але перед проведенням поминальних днів ми зобов’язані приділити цьому особливу увагу, – підкреслив Анатолій Бондаренко.

Аби впоратися з цим, комунальники спеціалізованого підприємства залучають додаткову техніку. За словами Анатолія Бейна, у їхньому арсеналі є два навантажувачі, самоскид, трактор для вивезенню сміття й ще два сміттєвоза. Нині ж додатково залучили три вантажівки «КАМАЗ» і два навантажувачі. Він, серед іншого, вдячний і колегам-комунальникам, які завжди в ці дні допомагають із упорядкуванням кладовищ усім необхідним. Зокрема, долучаються до підготовки СУБи, «Черкасиводоканал», «Теплокомуненерго», «Черкаська служба чистоти».

Нині тут щодня працює до півсотні комунальників. Звідси вивозять сміття, скошують траву, обрізають дерева, фарбують, а ще – підключили на цвинтарях водогони й у спеціальних контейнерах завезли воду. Загалом активну підготовку кладовищ до поминальних днів розпочали в другій половині березня.

Нагадаємо, загалом на території міста розміщено 11 цвинтарів: № 1 й 2 на вул. Одеській; № 3, № 4, № 5 на вул. Руставі, №6, №7 на вул. Промислово-Заводській, на вул. Гетьмана Сагайдачного (колишня – Ватутіна), у мікрорайоні Дахнівському та ще два закриті (на вулиці Пушкіна – Благовісна й по бульвару Шевченка – Героїв Чорнобиля (колишня – Пролетарська).

Про це пише сайт міськради

реклама

Коментарі  

 
0 #5 Дивні справи 23.04.2017 11:27
В інших країнах порядком на кладовищах займається церква. Але хіба у нас таке можливо? Віддали церкві парк в центрі міста. Скільки років пройшло, а порядку там немає. Взагалі, що владі, що комунальникам, що церкві байдуже до кладовищ. Згадують про них лише перед гробками, аби лохторат не ображався. Якби хотіли, за місяць порядок навели: спиляли і вивезли дерева, кущі, прибрали зруйновані огради. Але нікому це не треба. Подивіться б хоч на старе центральне кладовище. Це ж сором!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #4 Універ. 23.04.2017 10:12
Та ні. На Бейну там все тільки і тримається. Він якраз і не дає розвалити підприємство та розповсюдити Ваші схеми на кладовища. Якщо Бейна звідти прибрати , розпочнеться торгівля місцями та нічні захоронення.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #3 Сергій з Кривалівки 22.04.2017 20:20
А Олєгович за дев'ять років свого правління хоч раз цвинтар відвідав? Дуже сумніваюсь...
А от Бейна з посади вже треба "попрохати", щось давно присосавсь...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 федор принципиальный 22.04.2017 17:56
Это люди андрюши,у них совершенно другие задания.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 Універ. 22.04.2017 12:23
Оце і є рівень нашого мера! А директор департамента ЖКГ, заступник по питаннях ЖКГ, хоча б знають де знаходяться кладовища? Чи вони обмежуються тільки "ролью смотрящего" ?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100