реклама

реклама

Отримані цьогоріч з обласного бюджету 1,5 млн. грн. КП «Дирекція парків» спрямує на реконструкцію оглядового майданчика у «Сосновому бору» та струмки у парку «Перемога».

stojko

Про це сьогодні повідомив на прес-конференції директор КП "Дирекція парків" Володимир Стойко.

– 1,1 мільйона ми передбачили на реконструкція оглядового майданчика, решту – на реконструкцію струмків. На базі цих струмків планують цьогоріч провести фестиваль. Під час заходу планують втілити цікаву ідею: створити на струмках рухомі, об’єкти, які будуть приводитися у рух за допомогою води. Хочеться реалізувати ідею створення древнього звіра, який пірнув в один струмок, у другому покажеться його тулуб, а в третьому виниряє голова, – зазначив директор КП.

До слова, підприємство торік придбало невелику кількість техніки, зокрема, повітродувки, які вже працюють в парках. Ця техніка допомагає прибирати алеї шляхом роздування листя.

Значна кількість проектів також планується для реалізації цьогоріч. Наприклад, реалізація проекту по освітленню алеї вздовж вулиці Дахнівській.

– На це було виділено 910 тисяч. 2-3 місяці і отримаємо освітлення, – сказав Стойко.

реклама

Коментарі  

 
+3 #2 Універ. 22.04.2017 13:27
Ще куратор, Радуцький не погодив використання і підрядників. Тому утримайтесь від прогнозів по освоєнню коштів. Може у Саші інші думки щодо їх освоєння?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 Галя 22.04.2017 12:34
Матраси і ліжка, яким по 50 років, в лікарнях вже видно поміняли, тож пора витратити 1,5 млн на новий фонтан.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100