реклама

реклама

4-річного Стасика Лисенка з Катеринополя, на порятунок якого збирали гроші в усій Україні, прооперували в Туреччині, повідомляють «Вісті Черкащини».

20042017204809642861

Нагадаємо, після численних емоційних закликів про допомогу, у тому числі від відомого мандрівника Дмитра Комарова та співачки Надії Дорофеєвої, вдалося за три дні зібрати понад 110 тисяч доларів, необхідних для операції в Туреччині з приводу пухлини головного мозку.

Наразі вже є результат. Модератори групи «Стасик, живи!» («ВКонтакті») повідомили, що 10 квітня хлопчикові зробили операцію. Операція, яка тривала 8,5 годин, пройшла успішно, але наслідків не вдалося уникнути: у Стаса відняло ліву частину тіла. Лікарі стверджують, що протягом 2-3 тижнів функції відновляться, необхідна постійна присутність, догляд. Хлопчик погано розмовляє. Пухлину відправлено на дослідження. Лікарі припускають рак.

Після завершення дослідження буде визначено подальшу схему лікування малюка, можливо доведеться робити ще одну операцію.

«Спасибі, що ви з нами, що молитеся, що підтримуєте! Вибачте, будь ласка, за нечасті новини, будемо намагатися тримати вас у курсі всього, що відбувається. У нас все буде добре, ми тільки ступили на стежку одужання!! Ми впораємося!» – пишуть модератори.

Попри складність ситуації й хвилювання за хлопчика, його мама, Юлія Тищенко, теж не забуває про людей, що підтримали її сім’ю, морально і матеріально у скрутну хвилину. На Пасху вона звернулась до всіх із привітаннями та словами вдячності:

– Можеш допомогти людині – допоможи, не можеш допомогти – помолися, не вмієш молитися – подумай про людину добре, підтримай її морально! І це вже буде допомога, тому що світлі думки – це теж зброя! Дорогі й улюблені наші рятівники, ми від усієї душі вітаємо Вас зі святом Пасхи! Спасибі, що Ви з нами!!! Вчора Стас уже самостійно перейшов усю палату, дуже хоче бути самостійним, але не завжди виходить! Ручка, як і раніше, без змін, але ми над цим працюємо і обов'язково відновимося! Всього найкращого у цей день! Ми цінуємо Вашу підтримку! Христос Воскрес!!!

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100