реклама

реклама

У відповідь на візит делегації Черкаського національного університету ім. Б. Хмельницького до Турецької Республіки до Черкас прибув Мехмет Канполат, президент низки компаній, серед яких – «Novawood», «Panafilm», у тому числі й у сфері організації набору абітурієнтів для навчання в Україні.

IMG_0150

Про це повідомляє сайт ЧНУ.

Разом із представником Українського Державного центру міжнародної освіти Міністерства освіти і науки України Айдином Новрузовим гість провів перемовини з ректором Черкаського національного університету Олександром Черевком.

Олександр Володимирович поінформував, що ЧНУ вже два роки приймає на навчання студентів із-за кордону.

Він презентував гостям увесь спектр освітніх послуг, які надає очолюваний ним виш. Розповів, що кадровий потенціал університету дозволяє забезпечити викладання англійською мовою. Молоді люди мають змогу навчатися і жити в студмістечку, де є кафе, їдальні, центр медичного обслуговування, спортивні і тренажерні зали, майданчики, стадіон, агробіостанція, студентський і спортивний клуби.

Над забезпеченням умов навчання і проживання іноземних студентів активно працюють фахівці Центру організації роботи з іноземними студентами університету, адміністративно-господарська служба, працівники гуртожитків, інститутів, де проживають і навчаються іноземці.

Гості оглянули навчальні аудиторії, сучасну студію студентського телебачення, де опановують майбутній фах студенти-журналісти, музей українського рушника. Побували і в гуртожитках університету.

01

У рамках робочого візиту до Черкас Мехмет Канполат відвідав Черкаську обласну державну адміністрацію, де зустрівся з першим заступником голови Віталієм Ковалем, керівниками державних підприємств області та структурних підрозділів облдержадміністрації.

реклама

Коментарі  

 
+1 #3 Цензор 23.04.2017 19:56
Цитую федор принципиальный:
Знал бы Мехмет кому он руку жмет...

Ему бы карманы после этой встречи проверить :)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #2 Андрій 23.04.2017 16:12
Черкаські абітурієнти не хочут навчатися в ЧНУ...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 федор принципиальный 22.04.2017 18:53
Знал бы Мехмет кому он руку жмет...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100