реклама

реклама

Настоятель церкви Святого Воскресіння с. Безпальче Драбівського району архімандрит Лукіан (Маркусь) одразу після нічної Великодньої служби, завантаживши в мікроавтобус продукти й речі, принесені прихожанами і небайдужими жителями сіл Безпальче, Жорнокльови, Левченкове, Тополі Драбівського району, Богдани, Броварки, Малинівщина Золотоніського району, вирушив на схід нашої держави разом з волонтерами Олексієм Лісовим та Богданом Возрудом.

ato17

Про це повідомляє сайт Черкаської єпархії УПЦ (Московського патріархату).

Забитий великодніми смаколиками (близько 1,5 тони) та ліками, закупленими на суму близько 4000 грн.), автобус вирушив від церкви до зони АТО безпосередньо у неділю 16 квітня. Волонтери подались в чергову мандрівку гарячими точками Донеччини: цього разу до Мар’їнки та Волновахи.

Воїни зустріли радо, на вітання : «Христос воскрес!» дружно і потужно відповіли: «Воістину воскрес!» Батюшка провів із бійцями духовні бесіди.

На зворотному шляху волонтери відвідали Свято-Успенський Ніколо-Василівський православний монастир у селі Нікольське Волноваського району Донецької області.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100