реклама

реклама

В Уманському районі на трасі міжнародного значення М-05 Київ-Одеса автодорожники ліквідували наслідки негоди та забезпечили безпечний проїзд автотранспорту 20 та 21 квітня.

 

Снігопад, який розпочався в Уманському районі Черкащини 20 квітня, сніжити почало на заході області, та вже надвечір негода охопила всю Кіровоградщину. Подекуди снігопади були короткочасними, а от в самому Кропивницькому сипало всю ніч і сипле й досі.

За даними філії «Уманська ДЕД» ДП «Черкаський облавтодор» з 17 години 20 квітня до ранку 21 квітня, на автодорозі М-05 Київ-Одеса працювали 5 піскорозкидувачів з відвалами, 1 трактор та 2 навантажувачі. Вже вранці 21 квітня на автодорогу виїхали вже 7 піскорозкидувачів з відвалами та 1 трактор. 20 квітня використали 35 тонн протиожеледної суміші.

Окрім того, очищення автодороги М-05 Київ-Одеса від снігу проходило і в Кіровоградській області.

з яких 8 плужних та піскорозкидачів. Бульдозери та автогрейдери в роботі не були задіяні. На очистці проїзної частини від снігу працювали Голованівська та Бобринецька філії. В інших районах не було потреби залучати техніку.

Станом ранок 21 квітня проїзд автотранспорту забезпечено на усіх автомобільних дорогах загального користування Черкаської області.

Прес-служба САД у Черкаській області

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100