реклама

реклама

Нещодавно, фахівцями Чигиринського районного центру зайнятості проведено презентацію роботодавця у новоствореному салоні–перукарні «Делюкс», який надає перукарські послуги та проводить косметологічні процедури.

Фото

Завідуюча салоном Аліна Майборода розповіла 8 безробітним про комплекс послуг, які можна отримати у закладі. Окрему увагу вона зосередила на умовах та графіку роботи, рівні заробітної плати, охарактеризувала вакансії, які необхідно найближчим часом укомплектувати. За її словами, першим і успішним результатом співпраці з центром зайнятості є створення у січні цього року нового робочого місця, яке було відразу укомплектовано колишньою безробітною.

«Створення краси – це мистецтво, якому потрібно вчитися, щоб оволодіти ним. Ми несемо велику відповідальність перед своїми клієнтами, коли працюємо над їх образом –  допомагаємо їм приховати деякі недоліки і навпаки підкреслюємо переваги. Хоча ми ще молодий заклад краси, але вже маємо своїх клієнтів та окремі замовлення і працюємо над розширенням кола відвідувачів. Найближчим часом плануємо створювати додатково нові  робочі місця, а за допомогою в укомплектуванні їх, будемо звертатися до фахівців центру зайнятості», - повідомила Аліна Майборода.

Під час заходу для учасників було організовано ряд майстер-класів від перукарів, косметологів та візажистів салону. Працівники професійно, з використанням сучасних технологій в обслуговуванні клієнтів, продемонстрували свою майстерність та розкрили деякі секрети своєї щоденної роботи.

Представники центру зайнятості розповіли про потребу у фахівцях на ринку праці Чигиринщини, послуги, які надає служба зайнятості, як роботодавцям так і безробітним, впроваджені в її роботу он-лайн сервіси, завдяки яким пошук роботи та необхідних кадрів відбувається в найкоротші терміни. Також повідомили про можливість участі безробітних у тимчасових роботах на замовлення роботодавця та можливість проходження стажування у салоні.

Всі пошукачі роботи зацікавилися пропозицією роботодавця та виявили бажання поспілкуватися з ним індивідуально.

Чигиринський РЦЗ

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100