реклама
Sucurity Police

реклама

У Черкасах у одному з магазинів «Сільпо» працівники Державної служби охорони вгамували неадекватного покупця. Про це повідомляє Магнолія-ТВ з посиланням на прес-службу ДСО.

Спершу молодий чоловік почав трощити полицю з цукерками. Та коли продавщиці намагались усе прибрати, він оскаженів, почав лаятись та відганяти жінок, погрожуючи розправою.

До солодкого відділу магазину підійшов адміністратор та зробив зауваження п'яному відвідувачеві. Натомість останній кинувся на нього з кулаками і почав бити. Саме у цей момент касирка скористалася кнопкою тривожної сигналізації ДСО.

Наряд групи затримання міліції охорони прибув за 4 хвилини. У торговому залі було багато покупців, тож правоохоронці намагалися заспокоїти чоловіка, який вже не контролював себе. Втім чоловік, не довго думаючи, кинувся з кулаками та брудною лайкою і на міліціонерів охорони.

Через кілька хвилин хулігана затримали. Втім, навіть у кайданках він продовжував лаятись і погрожувати. Трохи заспокоївся «невгамований покупець», коли наряд доставив його у наркодиспансер.

Тепер свою поведінку затриманий буде пояснювати у райвідділу міліції, коли прийде до тями.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100