реклама

реклама

24 квітня у Черкаському інституті пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля НУЦЗ України відбулося урочисте відкриття Всеукраїнського турніру з міні-футболу пам’яті Героїв Чорнобиля.

Перед початком заходу для учасників футбольних матчів вихованці інституту провели оглядову екскурсію навчальним закладом.

Потім керівництво і працівники ЧІПБ, учасники та запрошенні гості: начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської ОДА Максим Зеленський, директор департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради Ігор Волошин, заступник начальника Головного управління національної поліції в Черкаській області Віктор Іванько, перший заступник голови Черкаської обласної організації ФСТ «Динамо» України Сергій Кривопишин, голова відділення Національного олімпійського комітету України в Черкаській області Андрій Більда, голова Асоціації футзалу Черкаської області Юрій Гончаров, генеральний директор акціонерного товариства «Юрія» Віталій Пустовіт вшанували пам’ять випускників навчального закладу Володимира Правика та Віктора Кібенка та усіх вогнеборців-чорнобильців покладанням квітів до Монументу на їх честь.

Також усі присутні переглянули показові виступи вихованців інституту, на яких вони відпрацьовували елементи аварійно-рятувальних робіт та пожежогасіння.

«Сьогодні ми започаткували Всеукраїнський турнір з міні-футболу пам’яті Героїв Чорнобиля. Кожен з нас повинен пам’ятати  подвиг людей, які врятували світ від страшного атомного лиха», – наголосив в. о. начальника інституту Олександр Тищенко.

Під час урочистостей Ю. Гончаров вручив очільнику ЧІПБ  О. Тищенку Подяку за вагомий внесок у розвиток футзалу на Черкащині.

Участь у турнірі беруть 12 футбольних команд, до складу яких увійшли представники військових ліцеїв, ліцеїв військово-спортивного профілю та з посиленою військово-фізичною підготовкою, а також навчальних закладів України, вихованцями яких є ліцеїсти (кадети) 10-11 класів.

Турнір відбуватиметься протягом двох днів на міні-футбольних полях  ЧІПБ. Команди-суперники були визначені за жеребкуванням.

реклама

Коментарі  

 
-1 #2 Коваль 25.04.2017 12:22
ФУТБОЛІСТЕ !!! ПРИЧОМУ ТУТ ПЕРЕВІРКИ ДО ТУРНІРУ...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #1 Футболіст 25.04.2017 09:35
Турнір одночасно розпочався з перевіркою міносвіти зловживання службовим становищем керівних осіб,та ознаками корупційних діянь...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100