реклама

реклама

У вівторок, 25 квітня, на телеканалі ТЕТ вийде 132 випуск шоу "Панянка-селянка", який можна дивитися онлайн на Styler. "Панянка-селянка", 132 випуск покаже нам, чи зможуть учасниці на кілька днів поміняти свої звички і зануритися в абсолютно інше життя.

Як повідомляє "РБК-Україна", богемна "панянка" на деякий час обміняється місцем проживання з працьовитою "селянкою", доля якої складалася не кращим чином.

Фото: Героїні 132 випуску - панянка з Черкас і селянка з Рівненщини (tet.tv/panyanka-selyanka)

Фото: Героїні 132 випуску - панянка з Черкас і селянка з Рівненщини (tet.tv/panyanka-selyanka)

Панянка-селянка: випуск 132

У цьому випуску міська дівчина Юнона, яка знайшла себе в ролі гламурного фотографа, захоче пройти випробування усіма принадами і труднощами сільського життя. Вона на 3 дні покине Черкаси і переїде в зовсім маленьке село Рівненської області. Мешканка цього села, тиха і скромна мати-одиначка, на 3 дні оселиться в квартирі творчої людини, спробує пожити життям цього успішного фотографа. Саме тут вона буде мати можливість відчути себе справжньою панночкою, про що так давно мріяла, забути про свою трагічну долю і просто відчути себе щасливою.

Зміни в роботі, житлі та умовах змусять дівчат змінити і свої звички, а чи зможуть вони впоратися з новими правилами, - дивіться в 132 випуску "Панянка-селянка" на телеканалі ТЕТ і онлайн у нас на Styler.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100