реклама

реклама

Сьогодні працівники «Черкасиобленерго» знову вийшли на вулиці Черкас, щоб вимагати виплатити їм заборгованість по заробітній платі, інформує кореспондент «ВиЧЕрпно».

Спочатку вони залишили плакати зі своїми вимогами на огорожі підприємства, а потім попрямували до Черкаської міської ради. До них вийшли чиновники, зокрема два заступника міського голови — Станіслав Овчаренко та Геннадій Шевченко. Мітингувальники попросили їх виділити їм кошти на поїзду до Києва, де у Печерському суді має вирішуватися їхнє питання.

protest-5

- Я вчора був на засіданні національної енергетичної комісії, — звернувся до працівників обленерго перший заступник міського голови Станіслав Овчаренко. — Я піднімав там, в тому числі, питання невиплати заробітної плати на «Черкасиобленерго». Також обговорювалося питання «Азоту». Ситуацію по вашому підприємству вони досконало знають, тому, думаю, вона вирішиться найближчим часом.

Також він відзначив: щодо невиплати зарплати протягом 4-х місяців, вони звертатимуться в усі компетентні органи. Також він пообіцяв, що міська рада надасть усю необхідну юридичну допомогу працівникам енергетичного підприємства у судах.

Наразі працівники «Черкасиобленерго» разом із представниками міської влади пішли домовлятися, що їм робити далі. Проте вони налаштовані серйозно і у разі потреби готові перекривати пішохідний перехід.

Нагадаємо, учора працівники «Черкасиобленерго» перекривали трасу Київ-Одеса під Уманню. Також вони мітингували неподалік Деньгівського лісництва.

Відзначимо, днями Печерський райсуд Києва заборонив ПАТ «Черкасиобленерго» здійснювати будь-які дії, що спрямовані на зміну керівника. Таким чином, було задоволено позов колишньої очільниці підприємства, яка вважає, що наказ про її звільнення був незаконним. Самі ж працівники установи не бажають, щоб «Черкасиобленерго» очолювала Світлана Кузьмінська, оскільки підозрюють її у розкраданні коштів.

реклама

Коментарі  

 
0 #4 федор принципиальный 27.04.2017 20:18
Пусть помогут черкащанам из своих запасов шурики,юры и примкнувшая к ним свита или совесть отсутствует,ну как можно отсиживаться в креслах и получать своевременно свою зарплату,когда тысячи черкащан на коленях уже несколько недель просят,даже не требуют,СВОЕ.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #3 Житель Черкас 27.04.2017 13:13
Цитую семен:
Банду геть усю і разом .Хай їдуть на майдан людям в очї подивляться та розкажуть як допанувалися як людей у злидні пошили.

Добандугетькали сь,що скоро при свічках будемо жити .
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #2 семен 27.04.2017 11:50
Банду геть усю і разом .Хай їдуть на майдан людям в очї подивляться та розкажуть як допанувалися як людей у злидні пошили.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+21 #1 пенсіонер обленерго 27.04.2017 11:48
Просіть Власенка Ю.П. Який на сьогодні являється радником голови комітету ВР по паливно- енергетичному комплексу, який пропрацював в Черкасиоленерго 20р , з. 2005р по 2011р очолював Черкасиобленерг о, балатувався до ВР ради від Черкащини по196 виборчому округу проти Бобова Г. І програв йому всього 1,8%. , маючи значний авторитет серед енергетиків України, який реально в цій ситуації може вивести Черкасиобленерг о з даного з колапсу, а не виставляти людей попрошайками перед владою., працівники повинні займатися своїми функціональними обов'язками .
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100