реклама

реклама

Тема упередження продажу фальсифікату актуальна з наближенням травневих свят.

Головне управління ДФС у Черкаській області  застерігає черкащан від підробок і запрошує спільно боротися з недобросовісними продавцями, які спекулюють на здоров’ї співгромадян.

photo_2017-04-25_14-50-26

Тож якщо Ви побачили у продажу алкогольні напої за заниженими цінами, або тютюнові вироби – за завищеними, НЕ ДАЙТЕ ОШУКАТИ СЕБЕ ТА ІНШИХ та повідомте про порушення начальника профільного відділу головного управління ДФС в області Дмитра Анголюка за номером телефону (067) 470-83-16  та/або повідомте про порушення начальника відділу внутрішньої безпеки головного управління ДФС у Черкаській області Володимира Капуру за номером телефону (067) 472-46-04 та/або зверніться (у робочі дні) на гарячу лінію головного управління ДФС у Черкаській області (0472) 33-91-34.

Для пришвидшення перевірки  та вилучення з незаконного обігу фальсифікату просимо зробити фотофіксацію порушень продажу алкогольних напоїв/тютюнових виробів та направити фото із зазначенням закладу торгівлі та короткою інформацією про порушення на адресу головного управління ДФС у Черкаській області Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду або надіслати фото та повідомлення на сторінку головного управління у Facebook https://www.facebook.com/sfs.cherkasy/

Також застерігаємо від виконання незаконних вимог «телефонних шахраїв», які останніми днями вимагають у посадових осіб підприємств і підприємців гроші від імені керівників державних податкових інспекцій і відділень та керівництва головного управління ДФС в області. Вимагателі поводяться вкрай зухвало і за повідомленнями бухгалтерів і підприємців, досить переконливі.

З даного приводу начальник головного управління ДФС у Черкаській області Максим Криштопа наголосив, що ніхто не може телефонувати з незаконними вимогами від імені ДФС і вказані особи не мають жодного відношення до служби. Тим більше, що з 1 січня 2017 року на рівні державних податкових інспекцій залишились виключно функції сервісного обслуговування платників.

Просимо обов’язково поширити серед друзів, колег і знайомих вказану інформацію

реклама

Коментарі  

 
-1 #2 Сидоров. 28.04.2017 13:04
Так це важливо, Тютюн, алкоголь , порушення при продажу. Але ж вже фінансують проектні роботи по Льодовому палацу, хоча розробки бізнес-плану немає. От нехай скаже фіскальна служба , то є порушення , чи ні? Якщо є, то що робить фіскальна служба. Ціна 100 млн і більше.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #1 toten 28.04.2017 11:47
Я так понял, ДФС хочет скупать водку по низким ценам.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100