реклама
Sucurity Police

реклама

Голова Черкаської облдержадміністрації Сергій Тулуб сьогодні під час засідання колегії розкритикував роботу керівника Лисянського району Володимира Оникієнка.

onukienko

Звітуючи про соціально-економічний розвиток району, голова Лисянської РДА Володимир Оникієнко, вочевидь, вирішив задобрити сердитого на підлеглих губернатора. Пан Володимир розповів, що до розбудови району влада залучає і спонсорів.

– Лисянська районна лікарня за сприяння районної організації Партії регіонів мобілізували 570 тисяч гривень для розрахунків лікарні за електроенергію, покращення харчування та матеріальної бази, - зауважив Володимир Оникієнко.

Однак його подальший звіт, як і звіт більшості голів РДА після виступу Оникієнка, не влаштував Тулуба.

– Чому у вас в цьому році не вводиться житло? Чому в бюджеті навіть не заплановані кошти на підтримку малого підприємництва? І таких «чому» я можу наводити багато!.. У мене по Лисянському району багато тут написано і все, як кажуть, в негативі, - зауважив Сергій Тулуб. – Ви ж вже достатньо там попрацювали… Я розумію, що підняти зразу з руїн неможна. Але повинні вже бути деякі паростки… Як ви думаєте виходити з ситуації, якщо спроможні щось робити?! А ні, то нічого займати ці місця. Отдайте ці місця. Біля вас ходять талановиті на язик люди, які не мають навіть вищої освіти, з купленими дипломами. І намагаються вчити жити. Так покажіть їм!!!

Вочевидь, Сергій Тулуб натякав на голову обласної організації «Батьківщини» Анатолія Бондаренка, який родом з Лисянщини. Нагадаємо, що торік у Бондаренка були проблеми з правоохоронцями, які підозрювали його в підробці диплому про вищу освіту.

Крім того, губернатор запитав у Володимира Оникієнка, чи не продаються у його районі яйця по 20 гривень (У селі Кримках Шполянського району під час візиту губернатор у одному з магазинів знайшов десяток яєць, які коштують 18 гривень).

– Нема! – запевнив Володимир Оникієнко і почав розповідати про роботу в соціальній сфері.

– Ви зараз перед новорічними святами краще попрацюйте, щоб були різноманітні ярмарки тощо, - перебив Оникієнка Тулуб. - Привезіть людям по нормальним цінам ковбасу. Тільки не з Луганська, чорну… А то звідки її беруть, як її везуть, не розумію… Корнієнку (Василь Іванович – заступник губернатора, якому останнім часом постійно перепадає від шефа) казав-казав, а до нього так і не доходить. Що ж заважає навести порядок в цьому питанні?...

У інших керівників районів під час виступів був особливо тихий голос...

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+7 #14 НАДЕЖДА-мой компас земной 03.12.2011 11:13
М-да, НАДЕЖДА, оце так фінт! Лизнула відразу двом головам РДА!
Виглядало б це правдиво, якби ти тільки перед одним поклони била - перед головою Смілянської РДА, я районі якого, як ти кажеш, працюєш, і який гіпотетично міг тобі допомагати. Але ти не забула і сусідського, який нічим тобі допомагати не міг і про роботу якого об’єктивної інформації ти мати не можеш. Але, як то кажуть, «прогиб зафиксирован». Так тримати! Ще трохи і тебе призначать на місце Зайцева, яке, як тут пишуть, скоро звільниться. Рівняйся на Криницьку: називай губернатора батьком і кланяйся низенько, щоб на лобі постійно була гуля, тоді все «зростеться». Успіхів!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #13 Арсен 02.12.2011 21:56
А хо в Тулуба спитає чому в області яйця по 18 грн? Корчать із себе борців за благополуччя, привселюдно дають наганяй підлеглим прихвостням. Мов нате вам народ кісточку для міркування, обсосіть її, поласуйте, погризіться між собою. А головне при цьому усвідомте, що я то "хороший" це на місцях у вас кермачі недолугі. Оникієнко тоже "молодцом". Це ж треба таке виверзти та ще і пишатись цим - "лікарня мобілізувала кошти за сприяння партії регіонів на...". Ви ж, бляха-муха проффесіонали, невже можна пишатись тим що здерли гроші з хворих людей для того щоб лікарня якось жевотіла. Проффесіонали блін.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #12 Країна дурнів 02.12.2011 12:53
Цитую Олег:
То вы рассказываете что нам тут донецкие ненужны,и сразу же говорите что их пришлют нам.Я считаю что пусть местные работают,с которых потом хоть что то можно спросить.

А хіба людей хтось питатиме... "стадо в стойло" треба ж комусь буде заганяти, - щоб грошовий потік у правильному напрямку направити... чи ще у когось рожеві мрії залишились, що донецька орда, окрім як за свої кармани, ще про чиїсь подумає... каток рухається панове, і прихвостнів він помне також, - хай не обнадійлюються марно - всьому свій час...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #11 Чорний полковник 02.12.2011 12:11
... і звільнить! Влізло Є.М. звільнив!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #10 Вітя Бульба 02.12.2011 12:10
Оникієнко просто добуває до пенсії. Там в черзі стоїть привезений з Донбаса Андрієнко.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #9 Olya 02.12.2011 08:10
Ахаха, КотоПес, насмешил :lol:
В Черкассах главы РГА говорят тихо, а когда к себе приезжают, начинают корчить из себя местных Тулубов.. смех да и только
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #8 Олег 02.12.2011 07:56
То вы рассказываете что нам тут донецкие ненужны,и сразу же говорите что их пришлют нам.Я считаю что пусть местные работают,с которых потом хоть что то можно спросить.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-14 #7 Надежда 02.12.2011 07:38
Я працюю сільським головою вже багато років, і що стосується Зайцева С.А. і Архіпюка В.В. - це гарні керівники, до речі Зайцев С.А. дуже допомогає нам сільським головам у вирішенні наших питаннях. Їзде по селам і чим може допомагає сільським громадам. Не цурається ніякої роботи і в цьому я гадаю мене підтримують всі сільські голови. Дякуємо Вам Сергій Анатолійович!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #6 Це так 02.12.2011 07:21
Цитую Країна дурнів:
Скоро всіх цих прихвостнів поміняють на братків з Даунбасу...


Краще мабуть і не скажеш....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-4 #5 лісник 01.12.2011 21:24
Коли б ще й інші голови р-й робили стільки, скільки вдається Володимиру Оникієнку, один тільки пуск Бужанського цукрозаводу чого вартий! Щодо житла - то саме при Оникієнку добудовується п'ятиповерхівка в центрі Лисянки. Критика не за адресою виходить...На минулій колегії дісталось катеринопільськ ому голові, сьогодні - лисянському... Все це робиться почергово. Хоча критика на адресу Лисянки - невдалий приклад.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100