реклама
Sucurity Police

реклама

За 11 місяців цього року на користь державної податкової інспекції у місті Черкаси було вирішено 648 справ (90,6% від загальної кількості розглянутих позовів) на суму понад 99 млн. гривень.

На користь платників податків вирішено 67 справ на суму 120,8 млн. гривень.

Значну кількість справ за позовами платників податків до державної податкової інспекції у місті Черкаси становлять справи про визнання нечинними податкових повідомлень-рішень або рішень про застосування штрафних (фінансових) санкцій. На користь платників податків вирішено 61 справу даної категорії на суму 87,6 млн. грн., на користь податкової інспекції – 68 справ на суму 21 млн. гривень.

За позовами податкової служби до платників податків  розглянуто 586 справ, з них на користь інспекції – 580 справ на суму 78 млн. грн., на користь платників податків – 6 справ на суму 33,2 млн. грн. Справи за позовами податкової інспекції стосуються припинення юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, визнання угод нікчемними та стягнення коштів за такими угодами, стягнення заборгованості, визнання боржників банкрутами.

За результатами проведеної позовної роботи щодо стягнення податкового боргу за 11 місяців цього року до бюджетів усіх рівнів надійшло 1,064 млн. гривень. Про це інформує прес-служба ДПІ в місті Черкаси.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100