реклама

реклама

Троє людей загинули у двох дорожньо-транспортних пригодах на Черкащині 2 травня, інформують у відділі забезпечення безпеки дорожнього руху управління превентивної діяльності ГУ НП у Черкаській області.

113922 Рано вранці, близько 3 години, в Золотоніському районі на 86 км автодороги Бориспіль-Запоріжжя водій автомобіля «Mitsubishi Padjero», 30-річний житель Київської області, не вибрав безпечної швидкості руху, не впорався з керуванням, здійснив з’їзд з проїзної частини на праве узбіччя з подальшим перекиданням у правому кюветі по напрямку свого руху.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди пасажир вказаного автомобіля – 28-річний житель Київської області отримав тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової травми, струсу головного мозку, перелому ключиці. Госпіталізований до Золотоніської ЦРЛ. Водій від отриманих травм загинув на місці пригоди.

Того ж дня близько 19 год. 10 хв. в Чигиринському районі на автодорозі між с. Боровиця та с.Трушівці водій автомобіля «Москвич 412», 39-річний житель Чигиринського району, не впорався з керуванням та скоїв наїзд на дерево. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди водій та його пасажирка – 34-річна жителька Черкаського району загинули на місці пригоди.

реклама

Коментарі  

 
0 #1 Сидоров. 04.05.2017 08:00
Жах.І троє воїнів загинули на війні з росією.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100