реклама

реклама

Нині у школі моделей "Стиль" Черкаського центру дитячої та юнацької творчості 65 вихованців, усього ж путівку на "подіум" за 20 років існування тут дали тисячі дітей. Днями з нагоди річниці колективу влаштували урочистості.

1996-го року за ініціативи директора ЦДЮТ Олега Забєліна створили театр моди "Стиль", який згодом став школою моделей. Нині тут займаються діти віком від 5 до 21 року. Наразі серед майбутніх моделей лише кілька хлопців. Керує гуртком Марина Потапенко. Саме вона першою отримала вітання від міського голови Анатолія Бондаренка й директора департаменту освіти та гуманітарної політики Ігоря Волошина. Прикметно, що донька мера також відвідує цей гурток. За сумлінну працю Марина Олександрівну нагородили медаллю міського голови.

18308855_1362879647142175_1530695904_n

-Дозвольте привітати увесь ваш колектив і від імені депутатського корпусу, виконавчого комітету, - сказав Анатолій Васильович. - Надзвичайно приємно бути присутнім на такому святі краси.

Він подякував вихователям за їхню працю та пообіцяв підтримувати позашкілля.

Парижанки, мілітарі, авангард, ретро: вихованці школи підготували покази колекцій від дизайнерів Людмили Коріненко та Ірини Шевченко.

- Тато сказав мені якось, що я  дуже красива і я вирішила піти вчитися, у школі лише 8 місяців, - говорить 12-тирічна Анна Коротиш. – Заняття подобаються, навчання нелегке. Кроки і оберти мають бути точними, а це складно. Про кар’єру моделі думаю серйозно, стати моделлю потрібно хоча б до 25-ти років.

Особливо бурхливі оплески викликала поява на сцені найменших моделей та показ вечірніх суконь від мам вихованців школи.

- Розвиток гурткової роботи – пріоритет для мене як керівника департаменту, - зауважив Ігор Волошин. – Нещодавно депутати ухвалили програму розвитку позашкілля міста на наступні 5 років. Наша мета – розвивати і підтримувати лише ті напрямки роботи, які цікаві дітям, які затребувані часом, які забезпечені технічно чи матеріально. Переконаний, що кожна дитина повинна відвідувати якусь секцію, бо це допомагає їй розвиватися більш гармонійно, розширювати коло спілкування, набувати нові навички.

Наприкінці свята на ювілярів чекав солодкий сюрприз – торт від міського голови. І звичайно ж – бурхливі овації усіх, хто прийшов розділити зі "Стилем" їхнє свято.

Про це інформують в департаменті освіти і гуманітарної політики Черкаської міськради

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100