реклама

реклама

Черняк: Ми зібрали найвищий врожай

Черняк: Ми зібрали найвищий врожай

З нагоди Дня місцевого самоврядування, що відзначається в Україні 7 грудня, голова Черкаської обласної ради Валерій Черняк підбив підсумки роботи депутатського корпусу за рік і пригадав знакові події року, що минають.

 Валерій Черняк відзвітував, що впродовж нової каденції депутати облради прийняли 28 програм, провели ревізію програм, прийнятих їхніми попередниками тощо.

Після звіту справа дійшла до «незабутнього»:

– Серед знакових подій за рік, що минає, виділю наступні. Ми зібрали найвищий врожай. Бо хліб, на мій погляд, це те, що сьогодні потрібно людям. Крім того, збільшується кількість людей, зайнятих на виробництві. Бо людині що потрібно? Робота і гідна зарплата! І тоді людина може жити і забезпечувати свою сім’ю, - сказав Валерій Черняк. – Було чимало й інших знакових подій в нашій області. Це і відкриття обласної дитячої лікарні, і відновлення річкових вокзалів тощо. Звичайно, це ті перші кроки, які є в нашій області. От нещодавно приїжджав мій колега з Кіровограду. Ми з ним обговорювали пілотні проекти щодо нашого міжрегіонального розвитку. Я йому запропонував: ми маємо річкові вокзали Черкаси – Канів – Чигирин (порт «Адамівка», село Рацеве). Далі ж по Дніпру – Кіровоградська область – Світловодськ. І можна розвивати туризм! Вони більш активно сьогодні працюють в напрямку туризму. І ми також можемо розвивати туризм, щоб наповнювати бюджет області.

реклама

Коментарі  

 
0 #4 sh239k25 03.12.2011 14:22
Да, год пролетел, а вспомнить практически нечего.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #3 fox 03.12.2011 11:48
А кому потрібні річкові вокзали, коли не має водного транспорту. мабуть тільки владі, яка добре заробила на них.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #2 sergo 02.12.2011 19:08
– Серед знакових подій за рік, що минає, виділю наступні. Ми зібрали найвищий врожай это точно не твоя заслуга.придумай лучше что с ним делать!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 Зацікавлений 02.12.2011 14:30
А де можна ознайомитися з цими програмами? Про що мова?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100