реклама

реклама

Триває реконструкція вул. Козацька та вул. Одеська. Усі ці роботи виконуються за кошти, отримані від випуску муніципальних облігацій. На вул. Козацькій комунальники прокладають зливову каналізацію протяжністю майже 600 метрів. А на Одеській замінюють асфальтне покриття. Навесні там проведуть роботи з розширення проїжджої частини і облаштування зливової каналізації.  Про це інформує прес-служба черкаської мерії.

вул. Гоголя

вул. Гоголя


  На вул. Козацькій комунальники працюють в районі скверу біля річкового порту.  Нову каналізацію підключать до існуючої мережі, що проходить по вул. Г. Сталінграду. Вулиця Козацька, як, до речі, і більшість вулиць у Черкасах, не має зливової каналізації. Вода після дощів не відходила, а залишалася на поверхні і руйнувала асфальт. У зв’язку з цим територія біля набережної вважалася небезпечною через загрозу підтоплення.

вул. Одеська

вул. Одеська


Заступник міського голови Олексій Леонов говорить, що на Козацькій працюватимуть допоки дозволить погода. Вже встановили ліхтарі освітлення по непарній стороні вулиці, проклали електрокабелі. Загалом реконструкція Козацької відбуватиметься у два етапи. Перший – будівництво зливової каналізації і встановлення ліхтарів освітлення. Його мають провести цього року. Другий – розширення дороги, облаштування велодоріжок по обидва боки вулиці, влаштування тротуарів та асфальтування проїжджої частини за технологією ЩМА. Ці роботи вже проведуть у 2012 році.

вул. Козацька

вул. Козацька


Крім того, бригади ремонтників працюють на вул. Гоголя, де два роки тому сталася одна з найбільших аварій на каналізаційному колекторі. Там асфальтують ділянку між вул. Сєдова та Різдвяна.

реклама

Коментарі  

 
0 #4 sh239k25 03.12.2011 14:10
Пока с облигации будет капать. Расплачиваться придется нам. Повышением тарифов, лишением льготного транспорта и т.д. Вы посмотрите на кромку какая толщина и будет все понятно. Подумайте над фразой "работают на ул. Гоголя, где два года назад произошла одна из крупнейших аварий" то есть два года никому никакого дела.
Два года лопату искали.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #3 Оксана Колісник 03.12.2011 09:13
Цитую sergo:
интересно на сколько хватит зимнего асфальта?
На літній родинний відпочинок причетних до асфальтування:)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #2 Доброжелатель 03.12.2011 01:49
На ул.Гоголя тендер проводился на участок от ул.Седова до ул.Риздвяна (расстояние примерно 300 метров),а работы провели только на половине участка (от ул.Седова до магазина Фреш-маркет).А оставшийся участок кто будет ремонтировать???Или опять "типа" ухудшились погодные условия?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 sergo 02.12.2011 18:51
интересно на сколько хватит зимнего асфальта?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100