реклама
Sucurity Police

реклама

Адміністрація КП «Центральний стадіон» звертається до всіх черкащан з пропозицією дати свою оцінку футбольному газону.

Причиною такого рішення стала стаття розміщена 3 травня о 19:00 на офіційному сайті ФК «Черкаський Дніпро». У тій статті, йдеться про те, що через жахливий стан поля на стадіоні «Центральний», футбольний клуб «Черкаський Дніпро» шукає можливість зіграти наступний домашній матч (8 травня) не в Черкасах. При цьому на сайті футбольного клубу над статтею розміщений анонс гри «Черкаський Дніпро» – ФК «Нафтовик-Укранафта», яка відбудеться 8 травня у Черкасах на стадіоні «Центральний».

З пропозицією прокоментувати ситуацію «Черкаський спорт» звернувся до директора КП «Центральний стадіон» Юрія Гончарова:

– Ми не знімаємо з себе відповідальності за те, що зелений газон головного футбольного поля КП «Центральний стадіон» знаходиться не в ідеальному стані. Причиною цього стали ряд факторів, про які ми неодноразово наголошували. З того часу, коли з футбольного поля зійшов сніг нами постійно проводяться реабілітаційні планові роботи і зелений газон поступово набирає свої кондиції. Робітникам стадіону прикро чути, коли пишуть, що футбольне поле у «жахливому стані». При цьому ніяких офіційних звернень з приводу стану газону до нас не було. Тому ми запрошуємо усіх черкащан прийти на «Центральний стадіон» і самостійно дати свою оцінку футбольному полю.

Знаєте, що у цій ситуації прикро? Після гри з ФК «Іллічівець» до нас з футбольного клубу ФК «Черкаський Дніпро» звернулися з проханням провести протягом двох днів поспіль 30 квітня та 1 травня тренування на головному футбольному полі «Центрального стадіону», мотивуючи це тим, що немає коштів на паливо на поїздку у Геронимівку на тренування. Враховуючи те, що перед цим 28 квітня на «Центральному стадіоні» відбулася гра, то на полі протягом кількох днів потрібно було проводити профілактичні роботи. Але ми пішли назустріч футбольній команді і вона провела тренування тут.

Також хочу повідомити, що КП «Центральний стадіон» звернулося до Федерації футболу України з проханням надати оцінку стану трав’яного газону футбольного поля, - зазначив пан Юрій.

реклама

Коментарі  

 
+4 #4 Абрек 05.05.2017 12:58
((((((((((При цьому ніяких офіційних звернень з приводу стану газону до нас не було. ))))))))))))))

:-x А самому перевірити стан поля релігія не дозволяє??????? Ти ж директор! :oops:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #3 Мовчун 05.05.2017 12:58
Та це Лашкул з Гончаровим не знайшов спільну мову.... от і погнав "бєса"...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #2 снайпер-бомбардир 05.05.2017 09:00
Юрій Гончаров, розслабтесь... Вчора вже дивилися. Там робота не припиняється. Вчора бачили, як тракторець тягав якусь штуку за собою. Схоже - вирявнювали. Трава набагато краща. А от з "Іллічівцем" тренерам треба булоб попросить, щоб хоч трохи полили поляну, бо інколи гравців у куряві з пилу не видно було. На 8 травня поле буде нормальним. А загалом, стадіону ще в березні треба було б найняти терміново нормального агронома (ФК "Динамо" вам у поміч) і вирішити цю проблему.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #1 рот 04.05.2017 21:17
дайте безплатно ще й високої якості!Задовбал и!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100