реклама

реклама

Цими вихідними на міському стадіоні у Каневі відбулася гра за першість Черкаської області з футболу серед команд першої ліги.

 

Про це повідомляє «Kanos» із посиланням на інформацію тренера канівської команди Михайла Варварського.

Зокрема,  7 травня, на місцевому стадіоні, команда «Канів-Миронівська птахофабрика» приймала на своєму полі команду ФК «Будище».

Теплого сонячного дня досить чисельна аудиторія глядачів стала свідком цікавого матчу.

Футболісти обох команд вели активні дії на кожному клаптику футбольного поля, не бажаючи ні в чому поступатись один одному і створюючи досить напружену гру, за якою спостерігало чимало місцевих поціновувачів футболу.

За декілька хвилин до перерви, канівським футболістам вдалося перехопити м’яч у володіннях гостей і після точної передачі Ярослава Приймича, ветеран команди «Канева» Станіслав Циба відкрив рахунок у матчі.

Перерва явно пішла на користь футболістам ФК «Будище». Із початком другого тайму вони почали облогу воріт господарів, завдавши декілька ударів по воротах канівської команди (два рази поперечина рятувала їх від голу).

Винагородою гостям за активність стало призначення арбітром пенальті в ворота господарів поля і рахунок став 1:1.

Після цього гра перейшла у більш спокійне русло і на полі нічого цікавого не відбувалося.

Чи то футболісти ще не набрали достатніх кондицій, чи ніхто не хотів ризикувати, та гра явно котилася до нічийного результату.

Однак господарі дуже хотіли порадувати своїх вболівальників переможним стартом. І це їм вдалося.

Серія замін дозволила канівським футболістам досягти перелому в грі. І на 90-й хвилині довга передача із задньої лінії Руслана Коваленка, який щойно вийшов на поле, на Сергія Шульгу, вихід останнього віч на віч з воротарем, майстерний удар і рахунок стаа 2:1 на користь господарів.

Додані суддею декілька хвилин до основного часу дивідендів будищенським футболістам не принесли. Отже – перша перемога канівської команди в цьогорічній першості.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100