реклама

реклама

Турнір проходив у двох вікових категоріях – 2003 року народження і молодші та 2000 року народження і молодші. 65 команд, понад 600 учасників, кваліфікований суддівський корпус, титуловані і заслужені тренерські кадри, підтримка від Федерації волейболу України, Міністерства освіти і науки України та Національного олімпійського Комітету – усе це зробило змагання турніром державного значення. У старшій віковій категорії (2000 рік народження, дівчата) Черкащину представляла Черкаська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 10, яка й виборола золоті медалі.

100517_v2

Непросто було повірити в успішний виступ черкащанок після того, як у поєдинку за вихід до півфіналу проти представниць вінницького регіону вони, програши першу партію, поступалися суперницям й у другій – 19:24. Проте знайшли в собі сили, дістали опоненток у рахунку, вирвали перемогу у вирішальній другій партії – 30:28, виграли на тай-брейку та, зрештою, стали переможницями Шкільної волейбольної ліги: у фіналі черкащанки здолали сильну команду Полтавської області, в складі якої грали дві представниці збірної команди України.

Черкаське обласне відділення (філія) Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України щиро вітає тренера Новгородченко Тетяну Кирилівну, директора школи Василя Івановича Хилька, а також переможниць:Коломійцеву Олександру (визнана за результатами турніру кращим універсальним гравцем), Музиченко Тетяну (кращий блокуючий змагань),Краснову Софію, Нудьгу Валерію, Поліщученко Ксенію, Науменко Марію, Білецьку Вікторію, Жмайло Валерію, Кулик Євгенію і Михайлову Віталіну.

реклама

Коментарі  

 
+2 #1 Оксана 11.05.2017 15:10
Как приятно читать такие новости! Умнички, девочки!
До чего же надоела политическая грязь и разборки.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100