реклама

реклама

У Черкасах на вулиці Симеренка (колишня Рябоконя) стався черговий інцидент між водіями черкаських маршруток. Прямо посеред вулиці чоловіки стали з'ясовувати стосунки. Свідком цієї події стала пасажирка, що їхала маршрутом №4. Про це у Фейсбуці повідомив громадський активіст Валерій Мироненко.

«За словами дівчини, суперечка між водіями виникла ще під час руху. А спровокував її водій №4 «Еталону», який на швидкості спеціально підрізав інший автобус «Богдан», що рухався по 28 маршруту. Через конфлікт чоловіки мало не створили аварійну ситуацію. Зважаючи ще й на стан дороги у зазначеному місці, летіти на великій швидкості було дуже небезпечно. На щастя, досвід та вправність водія 28 автобуса, який зумів уникнути ДТП, дали можливість транспортним засобам продовжити свій рух.

Однак пригоди на цьому не закінчилися. Коли автобуси під'їхали до зупинки, Яна, вийшовши із транспорту, помітила як знервований водій маршруту №28 кинувся до іншого чоловіка. Те, що ми бачимо на відео, дівчина вирішила відзняти на свій телефон», - написав Мироненко.

реклама

Коментарі  

 
+20 #1 Галя 11.05.2017 11:58
Культура водіїв черкаських маршруток так і пре, але нікому крім пасажирів до того діла немає. Сама учора бачила, як біля повороту з Шевченка на Припортову ,водій 29-го кричав іншому: "Ти дебіл, дебіл! Я тобі дав можливість узяти 2-х пасажирів, а ти що зробив!". Та показував, який той "дебіл". Хоча чому дивуватися. У маршруток двері й колеса на ходу відподають, то чи стане міська влада переживати за таке?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100