реклама

реклама

Міський голова Золотоноші Віталій Войцехівський вражений «жадібністю і цинізмом» затриманого вчора керівника одного з підрозділів золотоніського комунального підприємства «Міський водоканал».

хабар «У сім’ї не без виродка», – заявив із цього приводу в коментарі «Прочерку» пан Войцехівський.

Нагадаємо, не чистий на руку зловмисник, шантажуючи звільненням з роботи, щомісяця вимагав від свого підлеглого 50 відсотків з його заробітної плати. Питання про обрання хабарнику запобіжного заходу прокуратурою Черкаської області вирішується.

– Жадібність і цинізм затриманого вражає, – зізнався Віталій Войцехівський. – Його не зупинило навіть те, що людина, з якої він вимагав гроші, є інвалідом. Але всьому є кінець. Думаю, що ця неприємна подія стане засторогою для тих, хто здатний на подібні ганебні вчинки.

Директор Золотоніського «Міського водоканалу» Сергій Кузнєцов, дізнавшись про НП на своєму підприємстві, провів термінову прес-конференцію для місцевих медійників.

– Я ніколи не миритимуся з подібними фактами і в разі їх виявлення з порушниками закону діятиму жорстко – всі вони будуть звільнені з роботи, – висловив він свою позицію. – Ми негайно проведемо колективні збори, і я ще раз попрошу людей особисто мені повідомляти про зловживання керівників дільниць, якщо такі мають місце... Але водночас, хто б там що не говорив, затримання зловмисника на гарячому свідчить про те, що боротьба з корупцією в нашому місці таки ведеться. І це головне.

Фото: tomat.rv.ua

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100