реклама

реклама

Придніпровський райсуд міста Черкаси 12 травня відмовив стороні захисту в клопотанні про проведення додаткових слідчих дій по справі чотирьох черкаських патрульних, яких звинувачують у розбої та викраденні людини.

127031 Як повідомляє vikka.ua, напередодні було призначено судове слухання, на якому розглядалася скарга на постанову слідчого прокуратури Черкаської області про відмову у проведенні додаткових слідчих дій.

Захисник патрульних Валерій Рибалко звернувся до суду з проханням розглянути відео з нагрудних камер патрульних, в якому відображено поведінку потерпілого при затриманні, Третій міській лікарні та наркодиспансері, а також те, як він наносить собі травми у відділку.

Суддя Сергій Дунаєв дозволив перегляд відео та обговорив усі позиції по клопотанню. Зокрема сторона захисту просила долучити до справи свідчення судмедексперта, додатковий опис свідків, представників охорони готельно-розважального закладу, які на той момент чергували, лікарів Третьої міської лікарні та наркодиспансеру.

Врешті суд відповів на клопотання відмовою в задоволенні у повному обсязі.

– Це вкотре відображає, що розгляд справи проводиться однобічно, лише з показів потерпілого. Будь-які інші підстави, факти, які б доводили, що патрульні цього не вчиняли, до уваги не беруться, – прокоментував один із обвинувачених патрульних Віктор Дашковський.

Нагадаємо, четверо черкаських патрульних – Олег Романов, Віктор Дашковський, Ростислав Данильченко і Євген Капустинський у квітні цього року опинилися на лаві підсудних. Їм інкримінують напад на черкащанина Юрія Яковлєва. Останній звинуватив патрульних у перевищенні службових повноважень, незаконному позбавленні його волі та розбійному нападі у січні 2017 року.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100