реклама

реклама

Делегація з Готського району (земля Тюрінгія, ФРН) на чолі з заступником голови району п. Томасом Фреліхом 14-19 травня перебуває на Черкащині. Сьогодні німецькі гості зустрілися з в.о. голови Черкаської райдержадміністрації Петром Коренюком і міським головою Черкас Анатолієм Бондаренком.

Колективна

– Релігійна організація з Готи досить довго працює на Черкащині. Зокрема, в селі Думанці побудовано будинок сімейного типу, який друзі з Німеччини підтримують фінансово, – розповів у коментарі «Прочерку» Петро Коренюк. – Через цю релігійну організацію зав’язалися й офіційні стосунки між Готським і Черкаським районами.

Торік делегація Черкаського району відвідала Готу. Нинішні відвідини німцями Черкаського району – це візит у відповідь. Завдання – зав’язати та укріпити стосунки між районами. Представники Німеччини, зокрема, готові допомогти черкащанам у розв’язанні комунальних та соціальних проблем.

– Загальна мета нашого візиту – обговорити можливі майбутні спільні проекти та питання, над якими ми можемо працювати разом в Черкаському районі та Черкасах, – зазначив пан Томас Фрейліх.

Томас Фрейлих

Міський голова Черкас Анатолій Бондаренко розповів німецьким гостям про Черкаси та вручив членам делегації пам’ятні подарунки.

– Я сподіваюся, що до нас у Черкаси прийдуть німецькі інвестори, і ми знайдемо багато точок дотику, – зазначив пан Бондаренко.

Нiмцi

Представники готської делегації відвідають на Черкащині підприємства, в які уже вкладено німецький капітал.

Завтра у Черкаській районній адміністрації відбудеться презентація Готського району.

реклама

Коментарі  

 
+5 #1 Фройндшафт 16.05.2017 09:25
Знову Тоху підставили, зарази!
Мало того, що не пояснили, що це "не ті" готи і Тоха обдрескодився і приперся на зустріч весь в чорному - то потім ще замучився прикидувать, як до них звертатися: "Дорогі готівці!" чи "Дорогі готівчани!"
Довелося казать просто: "Карочє так, майне лібен готи!.." :-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100