реклама

реклама

З початку травня ц.р. дорогами нашої області роз’їжджає мобільний сервісний центр МВС України. 18 травня він завітає до Канева, інформує сайт Канівської міської ради.

FetchOptImg.ashx Це пересувний сервіс (на базі нового мікроавтобуса Renault Master), оснащений сучасним обладнанням за допомогою якого фахівці надають громадянам найпопулярніші послуги сервісних центрів МВС: реєстрація та перереєстрація транспортних засобів, заміна посвідчення водія, видача міжнародного посвідчення водія, а також прийом запитів на отримання довідок про відсутність чи наявність судимостей.

У складі виїзної бригади працюватимуть два адміністратори територіального сервісного центру, представник експертної служби і водій.

Мобільні сервісні центри МВС створені з метою забезпечення комфортного отримання державних послуг громадянам, які проживають у віддалених населених пунктах області. Вони дають можливість зекономити час і кошти, витрачені на дорогу до найближчого стаціонарного сервісного центру МВС.

Перша робоча поїздка мобільного центру відбулася 4 травня ц.р. у місто Кам’янка.

У четвер, 18 травня ц.р. мобільний сервісний центр МВС приїде до Канева.

Свої послуги в нашому місті мобільний сервісний центр МВС надаватиме з 10-00 год. за адресою: вул.Енергетиків, 36А (територія ДАІ).

З переліком необхідних документів, потрібних для отримання тієї чи іншої послуги, можна ознайомитися на сайті hsc.gov.ua.

45509-1

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100