реклама

реклама

Уманською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво по кримінальному провадженні за фактом незаконного поводження зі зброєю, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 263 КК України.

Зокрема, в ході досудового розслідування встановлено, що 14.05.2017 року 0 19 год. 35 хвилин від невідомої особи до чергової частини Уманського ВП ГУНП в Черкаській області надійшов телефонний дзвінок про те, що неподалік міста Умань в сторону міста Київ по автодорозі Київ-Одеса рухаються невідомі автомобілі, із зазначенням їх номерів,  в яких можуть перебувати озброєнні люди.

Цього ж дня, підозрювані автомобілі на стаціонарному посту були зупинені та в ході обшуку у них виявлено предмети, схожі на автомати з набоями, пістолети з патронами.

Дані предмети вилучено та направлено для проведення усіх необхідних експертиз.

Наразі досудове розслідування триває, його хід взято на контроль керівництва Уманської місцевої прокуратури.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #3 Краіначудес 18.05.2017 23:39
СолдатЕ, як влучно сказав, молодець,можна йти на лігу сміху :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #2 СОЛДАТ 18.05.2017 22:15
В результаті проведеноі експертизи виявиться, що предмети схожі на автомати з набоями,насправ ді є лопатами для прибирання снігу, а пістолети з патронами - такі собі невинні електродрилі.Невідомою особою виявиться хасид, який зразу після звінка виіхав на землю обітованну, прихвативши з собою телефон разом з телефонною будкою.Підозрюваними звичайно виявляться якісь молдавани (спокійно іхавші в Кишинів),які купили автомобіль у склеротичного дідуся,який поклав трофейні автомати і пістолети у знайдений на полі бою німецький драндулет і забув про це тому, що на війні його сильно контузило. :lol: Чекаємо експертизи,слід ства і суду ;-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 Уманчанин 17.05.2017 10:57
А затримання вказаних осіб проведено?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100