реклама
Sucurity Police

реклама

День матері та Міжнародний день сім’ї – зворушливі для кожного серця свята, тому що кожний з нас з дитинства несе в душі єдиний неповторний образ своєї мами, яка завжди зрозуміє, пробачить і буде щиро любити свою дитину. Саме для них 4-й рік поспіль сектор у справах сім’ї, молоді та спорту районної державної адміністрації та громадська організація «Молодіжне об’єднання Нове покоління Кам’янщини» організовують музичну програму.

Еліт Данс

У заході взяли участь солодкоголосі Лідія Гвоздик, Анастасія Федоренко, Анжеліна Сніжко, Леся П’явка, Олександра Надворна, Роман Шевченко, вокальні колективи «Посмішка», «Перлинки» та «Колорит» (Кам’янська ЗОШ №1), барди Олександр Тищенко та Олександр Гриценко, щирі декламатори Соломія Надворна та Максим Сидоренко, танцюристи східного танцю Єва Сундукова, Яна Котенко та Діана Семенько, учень Школи танців Дмитра Молоткова Артем Андрющенко, клуб спортивно-бального танцю «Еліт Данс» та вихованці ДНЗ «Ізумруд». Родинну атмосферу упродовж вечора на сцені створювали і ведучі – Артем Гнєдін, Юрій Рибчук та Антон Юрченко.

Привітати усіх мам району із прийдешнім святом завітали на захід представники влади та громадськості. Зокрема, голова Кам’янської районної ради Сергій Сундуков, секретар міської ради Андрій Плєшкань, голова Кам’янської районної організації «Аграрна партія України» Микола Гетьман, завідувач сектору у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації Ірина Коваленко. Вони побажали усім жінкам міцного здоров’я, сили у вихованні підростаючого покоління, злагоди в родинах та мирного неба.

Нагородження

Окрім вітальних слів деякі багатодітні мами й тата отримали подарунки. Цього року за належне виховання дітей та створення сімейного затишку грамотами районної ради були нагороджені Алла Нерубай та Олена Вінічук, районної державної адміністрації – Яна Корецька та Олена Нечипоренко, міської ради – Тетяна Левченко та Віталій Погорілий, сектору у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації – Ірина Васюра та Віталій Сопільник. Окрім грамот кожен із них отримав цінні подарунки та грошову допомогу.

Спонсорами цьогорічного нагородження  стали Кам’янська районна рада, районна державна адміністрація, міська рада, Кам’янська районна організація «Аграрна партія України» та приватний підприємець, депутат міської ради від соціал-демократичної партії Сергія Капліна Світлана Дяченко. Великий внесок у підготовку свята зробила і голова районної організації Всеукраїнського союзу жінок-трудівниць «Жінки за майбутнє дітей України» Тетяна Левченко. Допомогу у музичному озвученні заходу надали працівники районного будинку культури. Організатори свята висловлюють владі та меценатам величезну подяку за підтримку родин та небайдужість!

Нехай такі заходи зближують, роблячи всіх нас добрішими, більш близькими один до одного, створюючи ту невидиму опору в житті, на якій будуються наші взаємини з дітьми.

Марина МАТЕЄНКО,

член ГО «Молодіжне об’єднання

Нове покоління Кам’янщини»

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100