реклама

реклама

Сьогодні завершується термін перебування підозрюваного Іллі Новікова, який підозрюється у вбивстві Сергія Бондаренка біля нічного клубу «Рефлекшен»,  під домашнім арештом (60 діб). Про це із зали засідань Соснівського районного суду м. Черкаси повідомляє «Вичерпно».

novikov-710x434

Прокуратура пропонує міру запобіжного заходу Новікову продовжити ще на 60 діб. Адвокат потерпілих наполягає на арешті, адже  підозрюваного неодноразово бачили на вулиці. У свою чергу адвокат Новікова просить змінити міру запобіжного заходу із цілодобового домашнього арешту на нічний домашній арешт.

Зрештою, суд підтримав прохання прокуратури і продовжив Новікову цілодобовий домашній арешт ще на 60 діб.

Окрім розгляду продовження чи зміни міри запобіжного заходу, на сьогоднішньому судовому засіданні переглядали відео із камер спостереження.

18492645_767445746750174_1391813398_n

Зокрема прокурор передав суду відеозаписи клубу «Рефлекшен» та ТРЦ «Плазма», висновок судово-медичної експертизи та другий висновок судово-медичної експертизи по механізмам ушкодження (експертиза Новікова).

Також прокурор долучив до судової справи характеризуючі дані, в яких зазначено, що на тому місці, де лежав потерпілий, була речовина бурого кольору.

Захисник потерпілих прокоментувала відео. Вона сказала, щоб суддя звернув увагу на те, скільки людей були свідками сутички, а за свідченнями небагатьох свідків, що були заслухані в суді, ніхто нічого не бачив і не знає.

А мати загиблого Сергія Бондаренка взагалі вважає, що суд навмисно затягує справу.

- Складається враження, що прокуратура не зацікавлена захищати нас та швидше покарати винного. Досі не вислухали ні експерта, ні представника «швидкої», ні інших свідків, — обурилася прямо під час судового засідання Тетяна Бондаренко, додавши, що перед сьогоднішнім засіданням до неї підходив Новіков та говорив, що у смерті Сергія винні лікарі, які нібито не поспішали його рятувати.

18554453_767448813416534_538642499_n

Окрім того, захисник потерпілих розповіла про запит, який вона подала до управління у справах сім’ї, молоді та спорту, щоб вони підтвердили що Новіков професійно займається спортом, а також є срібним призером MMA та срібним призером Чемпіонату України. Адвокат підозрюваного, у свою чергу, висловилася проти цих доказів.

Також адвокат потерпілих відзначила, що у запиті, який вона подала до кафедри фізичного виховання ЧНУ ім. Б. Хмельницького, йдеться, що ніхто із спортсменів не має права »розпускати руки» у побутовому житті. Застосовувати свої навики і вміння вони мжуть виключно на спортивних заняттях і змаганнях.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100