реклама

реклама

В Корсуні-Шевченківському кілька сотень людей сьогодні мітингують, висловлюючи обурення діяльністю міського голови Олександра Гайдая, повідомляє «Дзвін».

18485402_1933437750247829_6475467941854804209_n-600x444

Мера звинувачують у фінансових махінаціях, нездатності вести господарську діяльність та спробі «комунізувати» містечко. За інформацією видання, підтримати акцію корсунців приїхали представники «Національного корпусу».

Нагадаємо, що міська рада Корсунь-Шевченківського внесла в порядок денний своєї сесії питання про перейменування вулиць і провулків, відповідно до Закону про декомунізацію названих на честь Степана Бандери та Романа Шухевича. Також міський голова нібито активно просуває ідею перейменування вулиці, названої на честь князя Вишневецького (котрий у XVI столітті відновив це давньоруське місто), на вулицю Рябошапківську, на честь друга «місцевого олігарха» Геннадія Бобова. Щоправда, сесія, яка мала розглянути ці питання, свого часу не відбулася - її було перенесено на 16 травня, тобто на сьогодні.

Як повідомляють корсунці, вони помітили два автобуси спецпризначенців, що мали у разі спроби радикальних дій захистити порядок.

Проте, як говорять організатори акції протесту, цей мітинг був лише попередженням. В разі, якщо міський голова «не почує громаду», то меру «не допоможуть черкаські правоохоронці».

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100