реклама

реклама

На виконання Указу Президента України про демобілізацію у Навчальному центрі підготовки молодших спеціалістів Державної прикордонної служби України імені генерал-майора Ігоря Момота проведено  звільнення в запас військовослужбовців, які були призвані на строкову службу.

Символічно те, що сьогодні на прощання військовослужбовці строкової служби згадали слова військової присяги, яку вони приймали рік тому.

У Навчальному центрі із зброєю в руках два прикордонники урочисто склали Військову присягу на вірність українському народові. Військова присяга є ритуалом, що уособлює доблесть і героїзм усіх поколінь нашого народу, оборонців та визволителів рідної землі.

Демобілізація – це для бійців і радість, і хвилювання водночас. Радість, що з честю виконали свій обов’язок з захисту Батьківщини, що нарешті повертаються додому. Хвилювання – тому що залишаються побратими, з якими проходили службу на протязі року.

Колишніх прикордонників не буває, тепер бійці отримали почесне право з гідністю кожного року на 28 травня одягати зелений берет, крім того вони будуть включені до оперативного резерву 1-ї черги та перебувати в готовності в будь-який час повернутись для виконання визначених завдань.

В урочистій обстановці перший заступник начальника центру полковник Олександр Гаркуша привітав особовий склад та подякував за сумлінне виконання службових завдань. По завершенню мітингу кращих строковиків нагородили грамотами.

Про це повідомили у прес-службі навчального центру підготовки молодших спеціалістів Державної прикордонної служби України імені генерал-майора Ігоря Момота.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100