реклама

реклама

Конкурс відбудеться у рамках другого фестивалю тімбілдингу Summer Challenge 3 червня.  До 14 травня проекти розгляне журі конкурсу.

18518804_1377917015638438_701953079_n

Список допущених до конкурсу проектів з'явиться e мережі Фейсбук на сторінці фестивалю 16 травня. Серед тих, хто оцінюватиме громадські ініціативи: Віктор Євпак – генеральний директор IT-компаніїї «Ekreative», засновник, директор FoodHacker, Mapamagic, лідер громадської ініціативи «Нові Люди», філантроп; Вікторія Феофілова – голова ГО "Молодь Черкащини", самостійно реалізувала 40 проектів, член комісії з відбору соціальних проектів облдержадміністрації; Даша Подолян – засновник організації «Промолодь», координатор інкубатору «Ідея - Дія – Результат».

17 травня о 18.30 відбудуться збори кураторів проектів ыз оргкомітетом фестивалю Summer Challenge та Дариною Подолян з метою підготовки проектів до презентації на фестивалі. З 20 травня ці презентації поширять у мережі Інтернет. У день проведення заходу автори проектів презентуватимуть їх на локації фестивалю «Черкаси. Я це роблю» і кожен відвідувач зможе ознайомитися з ідеями та кураторами проектів, залишити свої відгуки.

-Ми отримали 13 заявок, - говорить засновниця фестивалю, відома ведуча Ольга Касьянова. - Серед них здебільшого ті, які покликані допомагати іншим, проекти спортивного спрямування, арт-проекти для дітей та підлітків. Приємно, що автори хочуть бачити наше місто привітним і відкритим для творчих ініціатив. Щиро уболіваю за кожен проект, але за умовами конкурсу, переможець лише один.

Нагадаємо, фестиваль Summer Challenge-2017 покликаний об'єднати владу та громаду для реалізації одного з суспільно корисних проектів для міста. Команди з представників бізнесу, влади та активних громадян пройдуть низку випробувань, аби підтримати один із проектів для міста.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100