реклама

реклама

Черкаський фото-журналіст Ігор Єфімов сьогодні відкрив виставку власних фото-робіт. Виставлені світлини – це найкращі роботи фотографа з 2010 року. В цьому і особливість цієї виставки, зізнається Ігор Єфімов.

Проходить виставка у Галереї народного мистецтва. Всі фото-роботи, а саме вуличні фотографії, присвячені Черкасам. Деякі з них уже перемагали в конкурсах та мають титули.

- Тут представлена 51 робота. 7 років знімав фотографії, назбиралось багато робіт, тому вирішив продемонструвати черкащанам. Всі фотографії, крім портретів, не є постановочними, це вуличні фотографії. Таким я бачу наше місто, - зазначив Ігор Єфімов.

На відкритті виставки Єфімова були і представники влади. Як сказав директор департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міськради Ігор Волошин, частина коштів, які були витрачені для підготовки виставки, а саме 10 300 грн, були надані у якості гранту міськрадою. Учасник таких грантових проектів, за словами Волошина, 50% від вартості має покрити власним рахунком, інші ж 50% - за рахунок грантових коштів.

Ігор Єфімов подякував в першу чергу своїй дружині та всім, хто допомагав у підготовці виставки. Також він додав, що на виставці можна придбати маленькі копії його фото-робіт у вигляді невеликих листівок.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100