реклама

реклама

Мешканця обласного центру засудили за збут незаконно виготовлених алкогольних напоїв. Фальсифікат, що становить загрозу для життя та здоров’я людей, чоловік продавав містянам за ціною 30 гривень за літр.

Нагадаємо, що у листопаді 2016 року під час санкціонованого обшуку у гаражному приміщенні, яким користувався підсудний, співробітники податкової міліції Головного управління ДФС у Черкаській області виявили та вилучили п’ятилітрові пластикові ємності з фальсифікованою продукцією. Загалом було вилучено майже півтонни підготовленого до збуту фальсифікованого алкоголю, частину якого було виявлено у багажнику автомобіля.

18485678_864447173709166_6338773489965534769_n

За висновками криміналістичної експертизи зразків вилученої продукції, проведеної в ході досудового розслідування, міцність водно-спиртової суміші становить 38,07%, а також за органолептичними і фізико-хімічними показниками не відповідає вимогам ДСТУ.

У судовій залі чоловік свою вину визнав повністю. Зокрема, він повідомив, що з метою отримання прибутку торік влітку придбав у малознайомої особи 700 літрів спиртової суміші за ціною 20 грн. за літр, яку наступні п’ять місяців незаконно реалізовував громадянам.

Придніпровський районний суд м. Черкаси, врахувавши всі обставини справи, визнав зловмисника винним у скоєнні злочину, передбаченого ч.1 ст. 204 (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) КК України та призначив йому покарання у вигляді штрафу у розмірі 17 тисяч гривень з конфіскацією незаконно виготовлених алкогольних напоїв.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100