реклама

реклама

17 травня о 21:10 від чергового по залізничній станції «ім. Т.Г. Шевченка» до рятувальників надійшло незвичне повідомлення. Співробітникам ДСНС стало відомо, що в одному з вагонів 104 потягу сполученням Київ-Маріуполь необхідна термінова допомога одному з пасажирів. 15-річний хлопець повертаючись додому із столиці придбав на вокзалі каблучку. Через деякий час він зрозумів, що не розрахував з розміром проте самостійно зняти прикрасу вже не зміг. Всі спроби присутніх у вагоні дорослих допомогти хлопцеві не принесли позитивного результату і вони вирішили звернутися за порятунком до «Служби 101».

Останні заздалегідь прибули на перон залізничного вокзалу в очікуванні прибуття потерпілого. Тож коли прибув потяг рятувальники одразу увійшли до вагону та приступили до рятувальної операції. Співробітники ДСНС за допомогою пилки по металу обережно розрізали каблучку та звільнили палець парубка від «металевого полону».

Завдяки вмілим операціям співробітників 12-ї Державної-пожежно-рятувальної частини хлопчина не постраждав та зміг продовжити подорож потягом, затримка якого на пероні склала лише 2 хвилини.

Про це повідомили в управлінні ДСНС України в Черкаській області.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100