реклама

реклама

Успіхами Черкаської обласної організації Аграрної партії України під час виборів у об’єднані територіальні громади поділився під час учорашньої прес-конференції її очільник – депутат обласної ради Віктор Полозов.

Полозов

– 30 квітня відбулися вибори в трьох громадах: Ротмистрівській Смілянського району, Степанецькій Канівського району та Шполянській. Аграрна партія брала участь у всіх цих виборах, – розповів Віктор Олександрович. – Якщо під час місцевих виборів у 2015 році наша партія посіла умовне п’яте місце, то цього разу – третє. Особливо успішно для нас пройшли вибори в Степанецькій громаді: тут із 22 депутатів місцевої ради 13 – представники Аграрної партії. У Ротмистрівці з 22 депутатів – 7 аграрників.

І загалом в Україні, і на Черкащині зокрема АПУ поступилася лише дуже досвідченим політичним гравцям, які до того ж мають специфічні особливості впливу на вибір громадян, – «Батьківщині» та БПП «Солідарність».

– У всіх наступних виборах у об’єднаних територіальних громадах ми також братимемо активну участь, – наголосив Віктор Полозов. – Партія стає міцнішою, дедалі більше людей нас підтримують. Серед новообраних депутатів від Аграрної партії – не лише фермери та інші працівники сільського господарства, а й представники сільської інтелігенції – медики, вчителі тощо.

Віктор Полозов також прокоментував систематичні закиди на його адресу з боку народного депутата Владислава Голуба.

– Я не думаю, що ці закиди треба коментувати, – зазначив пан Полозов. – Брудом бруд не змиєш. Якщо слухати нардепа Голуба, то я уже двічі «продав український аміакопровод Путіну», цей аміакопровод «уже двічі вибухнув» (хоча він і досі нормально працює). Нещодавно в газеті, яку підтримує Голуб, було написано, що я зупинив черкаський «Азот»... Керівництво «Азоту», до речі, це сильно здивувало. В усіх таких закидах щодо мене, звісно, немає жодного слова правди. Я не маю ворогів. І навіть Голуб мені не ворог. А в його закидах – єдина мета: він побачив у мені конкурента на майбутніх виборах по 197-му виборчому округу. От і все.

До речі, як зазначив у коментарі «Прочерку» Віктор Полозов, він і справді планує взяти участь у наступних виборах до Верховної Ради.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100