реклама

реклама

Нині тривають роботи з капітального ремонту частини вулиці Центральна смт. Чорнобай. Її мають завершити до кінця року відповідно до договору.

На сьогодні вже відфрезеровано ділянку дороги, на якій буде покладений новий асфальт. Тривають роботи з установлення бордюрів та укладки вирівнюючої основи дороги.

f7eec47620bd33c11c7b6854bf8c9db1

Торік селищним головою та депутатами селищної ради прийнято радикальне рішення про початок капітального ремонту вищевказаної дороги на ділянках, де стан дорожнього покриття катастрофічний.

Капітальний ремонт проводиться відповідно до проекту ремонту дорожнього покриття вул. Центральна, розробленого Черкаським відділом комплексного проектування Державного підприємства "Український державний інститут з проектування об'єктів дорожнього господарства".

«Як не складно, але мені і селищним депутатам вдалося віднайти кошти на сучасний ремонт частини головної вулиці Чорнобая. Ця сума становить близько 5 млн. грн., і для селищного бюджету це не мала сума. Підрядника було обрано за допомогою системи електронних закупівель «Прозорро», як і вимагає чинне законодавство України.

Шкода лише, що все навантаження з ремонту головної вулиці покладено на селищний бюджет. Була пропозиція залучити кошти з районного бюджету, але депутати районної ради таку ініціативу не підтримали, тож доводиться сподіватися лише на власні сили,» -  повідомила селищний голова Алла Мірошниченко.

Про це інформує офіційний сайт Чорнобаївської селищної ради.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
-1 #3 Андрущенко 20.05.2017 11:36
А скільки ще із СТОВ "злупили" ???
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #2 Сэло, йыдь додому ! 20.05.2017 05:35
Там в Чернобае что асфальт и раб.сила дармовая ? Как это 5000 ?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 Каркар 19.05.2017 23:41
Заголовок: На ремонт головної вулиці у Чорнобаї виділили 5 тис. грн
Текст: Ця сума становить близько 5 млн. грн.

Га?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100