реклама
Sucurity Police

реклама

Місія суспільного телебачення полягає у пропагуванні української історії, культури і традицій. Таку думку висловив, виступаючи на відкритті Третього фестивалю теле- і радіопрограм «Кобзар єднає Україну» 19 травня в Черкасах співголова організаційного комітету фестивалю, лідер Громадського руху «Рідна країна» Микола Томенко.

544_cr-300x173 – У той же час йде боротьба між двома концепціями суспільного мовлення, – цитує Томенка «Рідна Черкащина». – Перша, яку представляють організатори та учасники фестивалю «Кобзар єднає Україну». Вона полягає в тому, що суспільне теле- і радіомовлення в Україні – це представник, перш за все,українськості телебачення. Та скажімо чесно: ми сьогодні – українська медіаменшина. Поки що бере гору більшість, яка переконана в необхідності космополітизму. Популярно кажучи, сьогодні перемагає думка, що на гроші платників податків Суспільне має, передовсім, захищати інтереси меншин – національних, мовних, сексуальних та ін. – а не інтереси українськості.

«Сподіваюся, що ми зробимо все, щоб перемогла концепція українського суспільного мовлення, яке буде складатися з самостійних громадських регіональних мовників. Бо Суспільне в розумінні загальнонаціональне і є сумою медіа, що представляють регіональні громади», – висловив сподівання Микола Томенко.

Нагадаємо, що фестиваль телевізійних і радіопрограм «Кобзар єднає Україну» традиційно проходить на базі Черкаської філії НТКУ 19-23 травня. Серед заходів фестивалю – робота творчих майстерень, перегляд, прослуховування та обговорення фестивальних програм, презентація творчих проектів гостей фестивалю. Деталі – на сайті rosmedia.com.ua.

реклама

Коментарі  

 
-2 #5 Регіональна Тальнівщина 22.05.2017 09:02
На ТВ - хасидський квартал з тупорилим зрозумілим тільки конченим совкам одеським гумором і постійні кастінги жінок для багатих. По новинам - агітація виїзду за кордон
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #4 селянин 22.05.2017 08:56
Як там лауреати Євробачення Гринжоли?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #3 Ох 21.05.2017 22:50
О це таке.
Тільки дійшло...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #2 язон 21.05.2017 20:12
"на гроші платників податків Суспільне має, передовсім, захищати інтереси меншин "???????????? Нормально?! А может, давайте за НАШИ деньги интересы ВСЕХ граждан защищать? Или люди - это только специальное меньшинство, ему все права и все блага, ему все должны, а народ - за грязь держат?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 Галя 21.05.2017 16:37
Щось не дуже зрозуміло, чим пан Микола невдоволений. Мовні квоти на телебаченні і радіо вже зробили. Свято вишиванки та інші свята завжди показують. Може, то самого пана Миколу мало показують? Так це вже інше питання. Краще б поглянув, що зараз твориться в навчальних закладах, де пустили під ніж всі гуманітарні науки. Скоро про нашу історію та культуру тільки телебачення нам і розкаже.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100