реклама
Sucurity Police

реклама

У 4-му турі Чемпіонату області з футболу серед команд вищої ліги Академія "Черкаський Дніпро-Зоря" приймала вдома  " Златокрай -2017". Попри успіх у попередньому турі й переконливу перемогу над драбівським "Альтаїром", команді з золотоніщини не вдалося обіграти юніорів "Черкаського Дніпра" : зустріч закінчилася з рахунком 1:0 на користь господарів.

Фото: Черкаський Спорт

Фото: Черкаський Спорт

Перший тайм матчу не виявив сильнішого: на полі точилася складна напружена боротьба. Але попри зусилля, як нашій команді, так і гостям, вдалося створити лише по одному гострому моменту біля воріт суперника. Команди відправилися на перерву, так і не розпечатавши воріт один одного.

Єдиний у цій грі і вирішальний гол наші юніори забили на 49-й хвилині зі стандартного положення. При пробитті штрафного Бойко зробив навісну передачу, на яку вдало відгукнувся Липовий, відправивши головою м'яч у ворота.

Пропущений гол активізував супротивника, який, бажаючи відігратися, почав посилено атакувати. Тому наступні хвилин двадцять нашій команді довелося уважно грати в захисті, час від часу відповідаючі златокраївцям контратаками.

Холодний дощ, який почався наприкінці матчу, не вгамував пристрасті на полі: команди, не збавляючі темп, продовжували боротьбу до останньої хвилини. Фінальний свисток арбітра зафіксував перемогу Академії   "Черкаський Дніпро-Зоря".

Наступний, 5-й, тур Чемпіонату області відбудеться 27 травня: наша команда гратиме на виїзді з ФК "Колос".

Про це інформує сайт ФК "Черкаський Дніпро"

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100