реклама

реклама

У обласній філармонії в Черкасах пройде благодійний концерт, кошти від якого спрямують на відкриття у місті реабілітаційного центру для важкопоранених АТОвців.

832731af5d81b95ba82de72993209600_L

Про це повідомляє сайт управління культури та взаємозв’язків з громадськістю Черкаської ОДА.

24 травня в Черкаській обласній філармонії Фонд братів Кузьміних проводить благодійний концерт «З вірою в Україну», метою якого є допомога нашим важкопораненим бійцям та об'єднання усіх небайдужих довкола ідеї відкриття реабілітаційного центру в місті Черкаси для безкоштовного лікування наших захисників.

На концерті з вітальним словом виступлять вчорашні важкопоранені воїни, які за допомогою Благодійного Фонду повернулися до повноцінного життя. Крім того, будуть присутні очільники служб і відомств, що безпосередньо пов'язані з війною на Сході України.

Мета концерту шляхетна – всі кошти, зібрані на ньому, будуть спрямовані на подолання наслідків російської агресії в Україні та закупівлю медичного обладнання для майбутнього реабілітаційного центру.

У програмі - виступи Народних артистів України Тараса Петриненка та Тетяни Горобець, співака і композитора Сергія Доценка, лідера гурту «The ВЙО» Мирослава Кувалдіна.

Ведучий концерту – Заслужений артист України Дмитро Оскін.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+2 #2 555 23.05.2017 10:04
Зачем создавать реабилитационны й центр? Мало у нас лечебных учреждений? Пусть эти деньги пойдут на медикаменты, протезы, операции за рубежом. Но создавать Центр?????? Будет как с Катей Ющенко. Все деньги уйдут на содержание Благодийного фонда, который этим якобы занимается. Жаль, что находятся еще наивные люди, которые верят в эти "шляхетные цели" и громкие красивые завления. Цель их одна - обогатиться за счет лохов.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 Селянин 22.05.2017 17:31
За дві години назбирають, треба тільки знати кого запрошувати

Депутат Черкаської міської ради від партії ВО "Батьківщина" Олексій Мельник придбав автівку Lexus RX350 2011 року випуску за 390 тис.
У 2016 році Тренкін-підприємець отримав сумарний дохід близько 800 тисяч гривень.
Згідно з декларацією депутат зберігає в готівці 198 тисяч доларів.
Роман Дискант має у власності квартиру в Черкасах, його дружина – квартири в Києві та Черкасах. На рахунку в банку депутат, згідно з декларацією, має 272,4 тис. грн, готівкою – 85 тис. доларів, 1,1 млн грн, 36 тис. євро, ще 85 тис. доларів позичив третім особам
27 березня 2017 у Анатолія Васильовича та його дружини Валерії у 2015 році на двох було 9 автомобілів. Анатолій Васильович продав транспортний засіб за 149 тисяч гривень. У минулому році він заробив 210 тисяч гривень заробітної плати та ще 20 тисяч «за відчуження рухомого майна»
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100