реклама

реклама

З 19 по 23 травня на базі філії ПАТ «НСТУ «Черкаська регіональна дирекція» проходить III Всеукраїнський фестиваль телевізійних і радіопрограм «Кобзар єднає Україну», співорганізатором якого є Державний комітет телебачення і радіомовлення України.

Про це повідомляє прес-служба комітету.

index

Участь у церемонії відкриття фестивалю взяв перший заступник голови Держкомтелерадіо Богдан Червак. «Одне із завдань суспільного мовлення є популяризація життя і творчості Тараса Шевченка, – сказав у своєму виступі Богдан Червак. – І це не тільки тому, що він геніальний митець – поет і художник, – а ще й тому, що він є духовним засновником буття української нації».

Участь в урочистому відкритті фестивалю також взяли державний секретар Міністерства інформаційної політики України Артем Біденко, представники обласної влади, громадськості.

Серед учасників фестивалю – телерадіожурналісти зі всієї України, а також з Іспанії, Білорусі, Німеччини, Грузії, Туреччини. Всього на розгляд журі фестивалю надійшло майже 100 телевізійних та радіопрограм. Окрім конкурсних переглядів, програмою фестивалю передбачено проведення майстер-класів, творчих зустрічей, спілкування у журналістському середовищі.

Учасники та гості фестивалю відвідають також Кам’янку, Чигирин, Золотоношу, де ознайомляться з історико-культурною спадщиною регіону.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+4 #2 Фестивальник 22.05.2017 17:10
Цитую правда:
Господи, як це прекрасно! Це ж не хто інший, як телеканал "Рось" організовує!

Телеканал Рось прожирає гроші, зібрані ідіотами з ОДА з усіх, з кого можна і не можна було. І це - під час війни!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-5 #1 правда 22.05.2017 15:21
Господи, як це прекрасно! Це ж не хто інший, як телеканал "Рось" організовує!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100