реклама

реклама

Директор департаменту освіти і гуманітарної політики Черкаської міськради Ігор Волошин поділився з черкаським виданням, як складає свій робочий графік.

information_items_6627

- У понеділок відбуваються всі ключові наради, зустрічі, які фактично визначають подальшу роботу. У вівторок і п’ятницю – засідання виконкому міської ради, де розглядають важливі питання. Звісно, серед відповідальних днів – ті, у які проходять сесії міськради, вони не щотижня, але до них треба готуватися. Помітив, що для мене середа є визначальним днем упродовж усього життя. Найбільш складні і важливі події трапляються саме у середу, - розповів Ігор Володимирович in.ck.ua.

Керівник галузі погодився, що перший робочий день – важкий, а найбільш позитивно забарвлена для нього п’ятниця.

- Я розробив для себе таблицю з розпорядком дня, сам її друкую у форматі А5 і вписую туди найважливіші справи, - додає він. - Коли очолив департамент, довго не знаходив часу на обід. Проте переконався, що перерва потрібна і мізкам, і організму.

Нагадаємо, департамент Ігор Волошин очолив 5 місяців тому.

реклама

Коментарі  

 
+3 #1 Поміркований. 23.05.2017 15:00
Видатна особистість яка очолила департамент. Може достатньо піаритись , а розпочати щось робити як посадова особа? Чи позицінуєте себе як товариш по партії мера?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100