реклама

реклама

20 травня 2017 р. в смт. Лисянка відбулися змагання фінальної частини обласної Спартакіади 2017 року серед депутатів обласної, районних, міських, сільських та селищних рад. Про це інформує «Чемпіон».

Відповідно до Положення фінальним змаганням передували зональні змагання в яких команди з 18 районів та міста Золотоноша виборювали право змагатися у фіналі. Саме за результатами зональних змагань до фінальних змагань Спартакіади ввійшли збірні команди Золотоніського,Чорнобаївського, Городищенського, Катеринопільського,Уманського районів а також  команда депутатів обласної ради та Лисянського району.

В урочистому відкритті змагань взяли участь:

голова обласної ради Олександр Вельбівець

заступник голови райдержадміністрації Олександр Дубовий

заступник голови районної ради Олександр Галушко

депутати обласної ради Сергій Воронов,Олексій Озірний, Анатолій Яріш, які в складі збірної команди депутатів обласної ради приймали участь у змаганнях з фут залу.

голова обласної організації ФСТ «Спартак» Юрій Мрачковський

Відмінно підготовлена спортивна база спортивного комплексу «Колос», капітально відремонтований спортивний зал НВК №1  сприяли проведенню змагань на високому професійному рівні і дозволили учасникам показати високі спортивні результати.

За підсумками змагань в загальнокомандній першості перемогу виборола команда Чорнобаївського району, на ІІ місці представники Уманського району  і на ІІІ місці Золотоніський  район.

В особистій першості переможцями Спартакіади стали:

Нагорний Сергій

– Жашківський  р-н (шахи);

Берестова Лариса

– Лисянський р-н (шахи);

Кожушний Михайло

– Чорнобаївський р-н (шашки);

Шмалій Світлана

– Уманський р-н (шашки)

Сушкета Володимир

– Уманський р-н (настільний теніс);

Решетнікова Вікторія

– Чорнобаївський р-н (настільний теніс);

Волейбол

– Уманський район;

Футбол

– Чорнобаївський  район

Голова обласної ради Олександр Вельбівець нагородив переможців та призерів дипломами, медалями  а команди в загальнокомандній першості Кубками, подякував учасникам за участь,організаторам за чудову підготовка спортивної бази та проведення змагань на високому рівні.

За результатами змагань сформована збірна команда Черкаської області, яка з 11 по 18 червня у місті Чорноморськ (Одеська область) захищатиме честь Черкащини  у змаганнях Всеукраїнської Спартакіади.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100