реклама

реклама

Обласне мистецьке свято «Садок вишневий коло хати» днями відбулося на Городищині. Про це інформують в Городищенській райдержадміністрації.

Відкриття фестивалю-конкурсу «Садок вишневий коло хати» розпочався виступом народної аматорської капели бандуристів Городищенської районної дитячої школи мистецтв.

– Відзначаючи вже вкотре це колоритне дійство, ми долучаємось до шевченківських днів, які святкує вся Україна. Ми згадуємо Семена Гулака-Артемовського, що товаришував із Шевченком, родину Симиренків. Ми не можемо не згадати Миколу Михайловича Артеменка, який був засновником цього свята. Важливо пам’ятати свою історію, берегти та примножувати традиції. А за це особлива подяка організаторам та всім учасникам, – звернувся очільник Городищенської РДА Олексій Лавріненко.

Лауреатам мистецького свята «Садок вишневий коло хати…» вручили грамоти, подяки та дипломи. Так, почесною грамотою та медаллю Черкаської обласної державної адміністрації і обласної ради був нагороджений Сергій Харенко, капітан третього рангу першого загону морської охорони Південного регіонального управління Державної прикордонної служби України.

Районною премією ім. С.С. Гулака-Артемовського, за особливі досягнення у роботі, високий професіоналізм та значний особистий внесок у розвиток соціальної сфери району нагородили Оксану Чуй.

Переможцями виставки-конкурсу «Чарівний світ достатку і краси» стали Петропавлівська сільська громада (I місце), Калинівська сільська громада (II місце), Валявська сільська громада (III місце), були вручені дипломи та  грошові нагороди.

 

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100